mod oyuna bağımsız ve kafkaslara hakim bir azerbaycan ve puppet zengini bir türkiye ekliyor
hikaye :türkiye kurtuluş savaşından daha yeni çıkmıştıki bakü soykırımıyla tüm yurt derin bir yasa boğuldu ve Atatürk şu tarihi konuşmayı yaptı;
Sovyet Rusya bu yaptığının cezasını çekecek!Bunun için gerekirse dünya savaşı çıkartacağız!
Konuşmadan 5 gün sonra Etiyopya İtalya işgali tehlikesinden dolayı endişelendi ve Yüce Türk İmparatorluğuna(soykırımdan sonra meclisin isteğiyle kurulmuş yeni devlet)bağlanmak istediğini belirtti.Türk hükümeti böylelikle ilk deniz aşırı toprağına kavuşmuş oldu.Ve savaş başladı.Rus ordusundaki yüksek rütbeli Türkler isyan edince Rusya ordusunun yarısını kaybetti ve sadece komuta kademesi kaldı.Böylelikle savaş daha başlamadan bitti ve Sovyetler kafkasyayı ve kırımı kaybedince moral olarak çöktü.Ve o gün Azerbaycan Türkleri bağımsızlıklarını kazandı. Ve Turan Reich kuruldu ama bir pakt olarak...
Modun eksikleri
Türkiye(gte) ve Azerbaycan(azr) için özelleştirilmiş (minor to major tipi) odaklar(süre başlarda 1 hafta sonradan 4 haftaya kadar çıkabilir)
Türkiye ve kuklaları(raj,etiyopya,kanada yemen,brazilya,oman,sudi arabistan)ve Azerbaycan için odaklara uygun eventler ve minor to major odaklarına paralel eventler
bunlardan anlamıyorum bundan dolayı yardım lazım
Turan Reich(turan paktı) modu
-
- YNP Puan:0
Dünya Türke Bulaşmanın Cezasını Çekecek
-
- YNP Puan:2
Re: Turan Reich(turan paktı) modu
resim, link vb. gibi bilgiler nerede :) hangi oyun?
-
Re: Turan Reich(turan paktı) mod projesi
oyun hoi4. mod daha proje aşamasında
-
Modu açamıyorum Loading screen de kapanıo çubuğun yarısına yakın bir yere gelince
-
modu tek başıma yapamıyorum bu yüzden projeyi iptal etmek zorundayım
-
ama yardım etmek isteyenler olursa yenden başlayabilirim
En son korkusalan tarafından Pzr Ağu 18, 2019 4:16 pm tarihinde darbelendi.