Greenskins - Yeşilderililer

Total War Warhammer I, Warhammer II ve Warhammer III hakkında Türkçe bilgi alabileceğiniz yegane forum bölümü.
Cevapla
Yabgu Nizam Pasha
Mesajlar:542
Kayıt:Pzt Oca 28, 2019 10:53 am
YNP Puan:2
Greenskins - Yeşilderililer

Mesaj gönderen Yabgu Nizam Pasha » Prş Oca 31, 2019 9:01 am

Resim

Orklar ve Goblinler, Eski Dünya'nın vebasıdır. Genellikle Yeşilderililer olarak bilinirler, asla dindirilemeyen bir savaşma sevgisine sahip, agresif ve gaddar bir ırkı meydana getirirler. Orklar şiddet için yaratılmıştır, çıkık çeneli ve iri görünüşlü; gaddar, tehditkâr yaratıklardır. Goblinler ise tam tersi olarak küçük ve kurnazlardır; daha büyük sayıda çeteler olarak bir araya gelirler.

Yeşilderililer yağmaladıkları Cüce hanelerinde kendilerine inler inşa ederken, onları dünyanın diğer yerlerinde de bulmak mümkündür; genellikle çorak Kırgıbayır'da yaşar, kendi aralarında kavgaya tutuşurlar, zaman zaman daha büyük tehditlere karşı birleştikleri de olur. Şimdi ufukta böyle bir olgu bizi bekliyor, Grimgor Demirpost güneye iniyor. Siyah Kayalık'ın şefi Gorfang Ekşimide tarafından teşvik edilen Demirpost, Kara Orklarıyla birlikte yürüyor. Siyah Kayalık onun eline geçtikten sonra, bunu kesinlikle Kırgıbayır izleyecek, ardından da diğer Cüce diyarları durmadan büyüyen Haaarb!'ine mağlup olacak. Bu süre içinde de İmparatorluk yanıyor. Bu Gork ve Mork'un talep ettiği şey; onları tatmin edersen, tüm güruh sonsuza dek 'GRİMGOR' diye bağıracaktır!

MORTAL TANIMI

Hiç kimse, Harap Çorak'tan gaddar koruması Ölübsüsler eşliğinde sendeleyerek çıkana dek Grimgor hakkında pek bir şey bilmiyordu. Yorgun ve aç düşmüşlerdi ancak her şeye rağmen onlar Siyah Orklar’dı ve onlar arasından da en dayanıklı olanlarıydılar. Grimgor'un savaşa açlığı, bir Kara Ork için bile sıradışıydı. Grimgor, bir günü savaşsız geçerse, kampları yıkacak tartışmalar başlatırdı, iyi olan tek gözü hevesle bir hata bulup, tartışma çıkaracak bir sebep arardı. Eğer savaşsız gün sayısı ikiyi bulursa, Grimgor ulaşabildiği her şeyi parçalardı, (belki) bazı Kara Ork dostlarına dokunmazdı. Üç gün geçtiğinde ne olacağını kimse kesin olarak bilmiyordu, en azılı kıdemliler bile bu durumun sadece düşüncesinden bile ürküyorlardı. Bu durdurulamaz savaş açlığı, bir şahsın Savaş Şefi’nin gerçek lider olduğuna delaletti, bu o Orkun, Gork tarafından sevildiğine işaretti. Eşsiz dövüş yetenekleri ve hiddeti, Grimgor’u yüceliğe layık kıldı; Gork’un peygamberi ve habercisi haline getirdi.

Cevapla

“Total War Warhammer Serisi” sayfasına dön