Argwylon - Argwylon

Total War Warhammer I, Warhammer II ve Warhammer III hakkında Türkçe bilgi alabileceğiniz yegane forum bölümü.
Cevapla
Yabgu Nizam Pasha
Mesajlar:542
Kayıt:Pzt Oca 28, 2019 10:53 am
YNP Puan:2
Argwylon - Argwylon

Mesaj gönderen Yabgu Nizam Pasha » Prş Oca 31, 2019 8:49 am

Resim

Athel Loren sadece bir orman olmaktan fazlasıdır; ruhu orada yaşayan bitkilerin ki de dâhil herkesin ruhunda ikamet eden canlı bir kuvvettir. Bitki örtüsünün kendisi de düşünmeye ve hissetmeye muktedir olarak duyarlıdır ve orman ile öylesine iç içe geçerek kaynaşmıştır ki onları ancak ölüm ayırabilir. Orman ruhları dış dünyayı ve oralarda yaşayanları büyük bir şüphe ile gözlerler. Diğer yandan, dışardakiler ise, böylesi şeylerin yalnızca masal yaratığı olduğunu düşünür. Ne kadar da yanılıyorlar! Pek çok bakımdan, Ağaçadamlar ormandır, onun ruhunu diğer herkesten daha çok barındırmaktadırlar.

Orman ruhları muharebede çok azılıdır, yalnızca asırlarca biriktirilebilecek kastî tecavüzler ve istilaların öfkesinin verdiği gazap ile doludurlar. Buna rağmen, ormanın 'daha alçak' yaratıklarına karşı bir sıcaklık gösterirler, öyle ki, Orman Elfleri uzun süredir ormanlık yuvalarında kabul görmüşlerdir. Kadimler'in en sonuncusu, kudretli Durthu ve onun soydaşları, Elf Yüce Diyarı Argwylon sınırları içinde yaşar; büyünün her yerde olduğu özel bir yer. Orada iki ırk da barış içerisine birlikte yaşar ve ahmak istilacıları kovmak ya da kesin ölümle buluşturmak üzere bir araya gelirler.

MORTAL TANIMI

Bir zamanlar, Durthu çok yüce gönüllüydü. Ormanın ruhunu Isha'nın Çocukları ile ilk kez bağlayan oydu; Kadim Ağaçadamlar'ın en yaşlısı. Pek çok mevsim boyunca, bu ittifaka iyi gözle bakıldı; orman müreffehti ve Arzkökleri toprağın derinliklerine doğru kazmaya devam etti. Daha sonra; Durthu, damarlarında kan dolanan canlıların açgözlülüğüne tanıklık etti. Ölçülmez büyüklükte devasa arazilerde devrilen ağaçları gördü ve Elflerin yalnızca kendi ırkları üzerine değil, ayrıca ormanın daha büyük diyarları üzerine de nasıl da felaketlere davetiye çıkardıklarını. Artık Durthu'nun sabrı tükendi ve yerini öfke ve delilik aldı. Bir zamanlar şifa verirken, şimdi gazap dolu ve artık ne yolunu kaybetmişler, ne masumlar ne de adiler arasında bir ayrım yapmıyor. Elfler, Kadim'in öfkesinden hariç tutuldu... en azından şimdilik, ancak Durthu artık onları bir dost olarak değil, yalnızca ortak bir amaca hizmet eden müttefikler olarak görüyor. Ancak yine de, Athel Loren'in dalları altından izinsiz geçiş yapmak isteyen pek çok düşman var ki; artık kendileriyle daha fazla ilgilenmese bile Durthu'ya hâlâ saygı duymakta olan Ağaçadamlarla Asraileri birlikte mücadele etmeye zorluyorlar.

Cevapla

“Total War Warhammer Serisi” sayfasına dön