Operencia: The Stolen Sun

PC ve Mac platformlarında boy gösteren oyunlar burada!
Cevapla
Yabgu Nizam Pasha
Mesajlar:542
Kayıt:Pzt Oca 28, 2019 10:53 am
YNP Puan:2
Operencia: The Stolen Sun

Mesaj gönderen Yabgu Nizam Pasha » Cmt Nis 27, 2019 6:34 am

Resim

ÇIKIŞ TARİHİ: 2020
GELİŞTİRİCİ: Zen Studios

Başına oturana değin ne kadar güzel olduğunu anlayamadığınız oyunlarda bugün…

Yanlış anlamayın, bunu oyun kötü gözüktüğü veyahut türü belirsiz olduğu için söylemiyorum. Aksine neresinden bakarsanız bakın Operencia’nın klasik bir Dungeon-Crawler olduğu belli oluyor. Fakat ne görsellerinden ne de tanıtım materyallerinden, oyuncu karşısına tam olarak neyin çıkacağını bir türlü kestiremiyor.

İşte bu sebeptendir ki, medyada üzerinde çok konuşulmayan ve satın almadan evvel incelemesini okumanın internette dolanmaktan evla olduğu ( çok popüler olmayan bir türe müntesip olması da bir neden tabi) yapımlar arasında yerini alıyor Operencia.

Peki Operencia the Stolen Sun tam olarak nasıl bir oyun. Dungeon-Crawler türüne herhangi bir şey katıyor mu? İnovatif bir yapım mı? Gelin biraz üzerinde konuşalım.

Neporancia?

Operencia sevgili okur. Bu isim oyunumuzun ismi olduğu gibi, aynı zamanda oyunun geçtiği diyarın da adı. (Tamriel yada Rivellon gibi düşünün)

Operencia büyülü, mistik ve görece tanıdık gelen bir diyar. Bunun nedeni ise Operencia’nın ortaya çıkışında oyunun geliştiricisi Zen Studios’un, kendi merkezlerinin de bulunduğu, Macaristan kültüründen inanılmaz etkilenmiş olması.

İncelemenin devamı: https://yabgunizampasha.com/operencia-t ... emesi.html

Cevapla

“Bilgisayar Ve Mac Oyunları” sayfasına dön