Total War Three Kingdoms İncelemesi

Total War: Three Kingdoms hakkında Türkçe bilgi alabileceğiniz yegane forum bölümü.
Yabgu Nizam Pasha
YNP Puan:2
Total War Three Kingdoms İncelemesi

Mesaj gönderen Yabgu Nizam Pasha » Cmt May 18, 2019 2:01 am

Resim

Total War Three Kingdoms’ı çıkmadan oynama fırsatı yakaladım, sizler için inceledim ve rehberler hazırladım!

23 Mayıs’da satışa sunulacak olan Total War Three Kingdoms ile Total War ailesi Çin’i, evet Çin’i ziyaret ediyor. Çoğu kişi Rome 2’nin çıkmasından sonra Medieval 3’ü gelir deniyordu, Çin söylentileri ve talepleri olsa da ihtimal verilmezken, gelen o duyuru ile çekirdek Total War kitlesi bir yana Çinli oyuncular dahi şoke oldular. Zira Medieval 3 ve Empire-Napoleon Total War devamı olarak Viktoria dönemi bekleniyordu. Alanı dışında büyüyen farklı strateji ve FPS oyunlarına da imza atan The Creative Assembly, aldığı karar ile beklenmedik bir etki oluşturdu. Çin’de, KOEI oyunlarının tekelindeki kırıp Üç Krallık dönemini işleyen, ilk Batı kökenli oyun stüdyosu olma başarısına da imza atmış oluyor. Öyle ki, Çinli oyuncuların yorumlarını İngilizce bize aktaran Çinli bazı oyuncuların dediklerine göre durum “Three Kingdoms’ı almayanı dövüyoruz” raddesine gelmiş. Eksikleri, özellikle haritadaki bazı bölgelerin olmayışı gibi konularda küçük hayal kırıklıkları yaşadıklarını söyleseler de çok mutlular, gerçekten öyleler. Peki ya biz? Dünyanın bu tarafındakiler? Ön yargılıyız ama aşacağız, zira işin eğlencesindeyiz, değil mi?

Bu arada The Creative Assembly ve SEGA, fantezi tarafında Total War Warhammer’ın başarısından, oyuncuların gösterdiği ilgiden çok memnun. Warhammer’ın lisanslı oyunları listesinde Steam’de en çok oynana, en tepedeki isim Total War Warhammer II şu an. Hatta ilk 100’de başka Warhammer oyunu yok. SEGA ve CA bu işin peşini bırakmayacaktır. Warhammer dışında başka fantezi edebiyat ürünü olan Total War oyunları da göreceğimizi düşünüyorum ve kesinlikle hayır demiyorum. Umarım Lord of the Rings, Game of Thrones ve benzeri diğer yapımların da oyunlarını görürüz.

Devamı: https://yabgunizampasha.com/total-war-t ... arada.html

“Total War Three Kingdoms” sayfasına dön