Total War Three Kingdoms - Xiahou Yuan - Ana Konu
-
- YNP Puan:2
Bu tarihi şahsiyet hakkında gerek firmanın gerek gerçek tarihin verdiği bilgiler doğrultusunda bu başlık altında yorumlar yapalım, yeni konu çok gerekmedikçe açmayalım. Sizlerden de bilgiler bekliyoruz.
İlk defa karakter türü "vanguard" olan birini görüyoruz. Bu şekilde Xiahou Yuan'ın öncü kuvvet komutanı olduğunu öğrenmiş oluyoruz.
Loijistik konusunda karakterin başarılı olduğu vurgulanmış. Belki bu buff komutasındaki askerlerin ya da dahil olduğu orduya genel olarak mühimmat fazlası ekliyordur, buradan tam ne işe yaradığı anlaşılamıyor. Ancak lojistik konusunda özel yeteneği olduğu kesin.
Charge yani hücuma kalkma özelliği karakterin dikkatinin dağılmasına sebep oluyor, anladığım bu, daha önce hani RAGE yüzünden kontrolü kaybeden generalleri size izah etmiştim. Aynı böyle bir şey olabilir. Kontrolü kaybeden fil birliklerini, barbarları hatırlayın.
Öncü birlik olduğundan süvari kullanacak olan general özel "finel rush" saldırısı ile sanırım ya çok büyük hasar veriyor ya da düşman moralini yerle bir ediyor. Bu da savaşın gidişatını epey bir etkiliyor.
Şimdi karakterin fotosunun arkasındaki yanan ateş konusu anlaşıldı. Diğer tasarımlar böyle bir konsept yoktu. Flames of the phoenix kısmından açıkçası bir şey anlamadım. Yazılanı anladım da ne tür bir yetisi var anlayamadım, görselden yola çıkarak belki bir RAGE modu vardır diyorum ama emin değilim. Ateş hasarı verecek desem neyle verecek, verse verse kullanacağı yay ile verir, yanan ok ama bu sefer de görsel ne alaka :) neyse bu 4. özellik aşırı muamma, çıkınca göreceğiz. Ekleme Evet, kendisi diğer oyunlarda ok kullanımıyla alakalı içeriklere sahip, kullandığı oklar yanıcı hasar olarak diğerlerine nazaran daha fazla olmalı ki böyle övülmüş.
Unutmadan kendisi de şu ana kadar tanıtılan karakterler gibi Cao Cao'nun kurmaylarından.