Total War: Three Kingdoms'ı Nasıl Oynayacağız?

Total War: Three Kingdoms hakkında Türkçe bilgi alabileceğiniz yegane forum bölümü.
Yabgu Nizam Pasha
YNP Puan:2
Total War: Three Kingdoms'ı Nasıl Oynayacağız?

Mesaj gönderen Yabgu Nizam Pasha » Çrş Oca 30, 2019 2:48 pm

Ben kendi açımdan bir moda girdim şimdiden. Hatta baya girdim montajlara başladım bile. Normalde Çin biliyorsunuz, kadim rakibimiz, ben biraz daha kibarca söyleyim, bunu kimse inkar edemez, gelecek dönemlerde de yine aslımıza döneceğimiz için aynı mücadeleleri yaşayacağız. Ben işin burasında değilim. Yani nereden çıktı şimdi bu Çin sevdası falan demeyin. Bu oyuna etik değerler açısından yaklaşıyorum. X coğrafyası, Y ülkeleri falan da olabilirdi yani. Şu an gelen bu ve bu oyuna nasıl ısınırım bir Türk olarak, bu soruyu sordum cevabı da buldum.

Yani ortada tarihi gerçekler var, bu gerçekler, o dönemin şartları gereği ben Çin'de bir lider olsaydım nasıl hareket ederdim? İşte Three Kingdoms'ı böyle oynamayı düşünüyorum. Dostlarını koruyan biri mi yoksa var olmak ve ülkeyi yeniden inşa ederek refaha çıkarmak amacıyla her şey mübah diyen biri mi olacağız?

Bu şekilde oynayarak, uzak, alakasız, eski dünyanın merkezi buralardır Çin değildir düşüncelerini de bertaraf etmiş olacağız :) nasıl ama iyi değil mi?

Tabi bunu yapabilmek için gerçekten dönen entrika ve sarmalları CA'nın diplomasi ve rastgele gelişen *event* dediğimiz vakalarla ortaya başarılı bir yapım koymalı. CA aslında bunu Total War: ATTILA - The Last Roman DLC'sinde yaptı. Belisarius ile Roma'yı yeniden inşa etmek için mücadele ediyorduk. Bu esnada İmparator ve eşinden haberler geliyor, ikisi de bizden bir şeyler istiyordu. Hangisini yapmaz isek karşımıza ekonomi, siyasi ve askeri yaptırımlar çıkıyordu. İşte böyle bir içerik olursa tadından yenmez.

“Total War Three Kingdoms” sayfasına dön